VDS Finance

Wat kunnen we voor je betekenen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen, we denken graag met je mee!

Wij hebben een fijne samenwerking met Nick en het team van VDS Finance. Vakkennis is er in overvloed en afspraken worden netjes nagekomen.

Pascal Peskens
Babily

Jaarrekeningen

Een jaarrekening is een financieel verslag dat de financiële positie en prestaties van een bedrijf gedurende een boekjaar weergeeft. Voor een eenmanszaak omvat de jaarrekening onder andere de balans en de winst- en verliesrekening. Bij een BV is de jaarrekening uitgebreider en omvat deze ook een kasstroomoverzicht en toelichtingen. Voor BV’s geldt dat na een jaarrekening de cijfers gedeponeerd moeten worden bij de kamer van koophandel. Dit is dan ook een dienst die we de klant bieden.

Een correcte en tijdige jaarrekening is van groot belang voor inzicht in de financiële gezondheid van een bedrijf en om te voldoen aan wettelijke vereisten.

VDS Finance biedt professionele ondersteuning bij het opstellen en analyseren van jaarrekeningen. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige en tijdige samenstelling van jaarrekeningen, of het nu gaat om een eenmanszaak of een BV. We streven naar heldere en begrijpelijke jaarrekeningen die waardevolle inzichten bieden in de financiële situatie van je bedrijf. Met de expertise van VDS Finance kun je vertrouwen op betrouwbare jaarrekeningen die voldoen aan de geldende regelgeving en jouw specifieke behoeften. 

 

De diensten van VDS finance:

(Online)
Boekhouding
Aangifte
omzetbelasting
Voorlopige
aanslag
Jaarrekening
Bespreking
jaarcijfers
Inkomstenbelasting
(incl partner)

Veelgestelde vragen

Deze vraag komt vaak naar voren. Een jaarrekening is een uitgebreid financieel verslag dat de financiële positie en prestaties van een bedrijf gedurende een boekjaar weergeeft. Het omvat onder andere de balans, de winst- en verliesrekening, het kasstroomoverzicht en toelichtingen. De balans is een onderdeel van de jaarrekening en geeft een momentopname van de financiële positie van het bedrijf op een specifiek moment.

Deze vraag wordt vaak gesteld door ondernemers. In veel landen zijn bedrijven verplicht om een jaarrekening op te stellen en deze te deponeren bij de relevante instanties, zoals de Kamer van Koophandel. De verplichting kan afhangen van factoren zoals de rechtsvorm en de omvang van het bedrijf. Het is raadzaam om de specifieke wet- en regelgeving in jouw land te raadplegen om te bepalen of je verplicht bent een jaarrekening op te stellen.

Deze vraag wordt vaak gesteld door bedrijfseigenaren. Een jaarrekening heeft meerdere belangrijke functies. Het biedt inzicht in de financiële gezondheid van het bedrijf, waardoor je de prestaties kunt analyseren, trends kunt identificeren en toekomstige beslissingen kunt ondersteunen. Daarnaast kan de jaarrekening worden gebruikt om externe belanghebbenden, zoals investeerders, kredietverstrekkers en belastingdiensten, te informeren. Het is een waardevol instrument voor verantwoording en transparantie binnen een bedrijf.

Administratie weer leuk maken?

VDS en jouw jaarrekeningen

VDS Finance is jouw ideale partner voor nauwkeurige en deskundige jaarrekeningen voor zowel eenmanszaken als besloten vennootschappen. Onze ervaren financiële experts staan klaar om je te voorzien van hoogwaardige jaarrekening diensten die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een eenmanszaak of BV bent, wij zorgen ervoor dat jouw fiscale jaarrekening perfect in orde is, zodat jij je kan concentreren op de groei van het bedrijf. Ben jij de eigenaar van een eenmanszaak? Dan begrijp je goed hoe cruciaal het is om de financiële situatie goed in kaart te brengen. Wij hebben diepgaand begrip van de complexe aard van eenmanszaak jaarrekeningen. 

Wij zorgen ervoor dat jouw jaarrekening nauwkeurig en volledig is en dat alle posten correct zijn verwerkt. In het geval van een besloten vennootschap heb je te maken met andere specifieke boekhoudkundige vereisten. Onze specialisten hebben ervaring in het opstellen van jaarrekeningen voor BV’s en zorgen ervoor dat alle aspecten correct worden behandeld. Van de balans en winst- en verliesrekening tot de toelichtingen, wij leveren nauwkeurige jaarrekeningen die voldoen aan de geldende regelgeving. We bieden ook op maat gemaakte fiscale jaarrekeningen aan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij al jouw jaarrekening gerelateerde vraagstukken. 

De voordelen van VDS

Waarom onze klanten kiezen voor de service van VDS Finance:

  • Persoonlijk contact – een vast aanspreekpunt voor al uw financiële vragen
  • Scherpe prijzen – Eerlijke en vooral scherpe tarieven
  • Inzicht in uw bedrijf – U weet of uw financieel gezond is 
  • Online boekhouden- Inzicht waar en wanneer u maar wilt