VDS Finance

Wat kunnen we voor je betekenen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen, we denken graag met je mee!

Wij hebben een fijne samenwerking met Nick en het team van VDS Finance. Vakkennis is er in overvloed en afspraken worden netjes nagekomen.

Pascal Peskens
Babily

Salarisadministratie

Salarisadministratie is een essentieel onderdeel van loonadministratie voor bedrijven. Het omvat het nauwkeurig verwerken van salarisbetalingen aan werknemers, inclusief belastingen, sociale premies en andere inhoudingen. Een gedegen salarisadministratie zorgt ervoor dat werknemers correct en tijdig worden betaald, voldoen aan wettelijke verplichtingen en zorgt voor een overzichtelijke loonadministratie. 

Wij besteden dit uit aan gecertificeerde externe partijen om kwaliteit te waarborgen. Alles wordt door ons geregeld zodat jij als klant tijd over houdt voor andere zaken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om via een online portaal de benodigde documenten voor de maandelijkse administratie te raadplegen. 

Je kunt zorgeloos je salarisadministratie overlaten aan VDS Finance. Door gebruik te maken van de expertise van externe partijen wordt wordt de verantwoordelijkheid van het accuraat en tijdig verwerken van salarisbetalingen, loonbelasting en sociale premies uit handen genomen. Door je salarisadministratie aan ons over te laten, bespaar je niet alleen kostbare tijd maar minimaliseer je ook risico’s op fouten en nalevingskwesties. We zorgen voor een professionele en vertrouwelijke aanpak, waarbij we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Vertrouw op VDS Finance voor een betrouwbare en efficiënte  salarisadministratie, zodat je je kunt richten op kernactiviteiten.

 

De diensten van VDS finance:

(Online)
Boekhouding
Aangifte
omzetbelasting
Voorlopige
aanslag
Jaarrekening
Bespreking
jaarcijfers
Inkomstenbelasting
(incl partner)

Veelgestelde vragen

Deze vraag komt vaak naar voren bij ondernemers en werkgevers. Salaris-/loonadministratie omvat het bijhouden en verwerken van alle gegevens met betrekking tot salarisbetalingen aan werknemers. Het omvat het berekenen van salarissen, inhouden van belastingen en premies, verwerken van verlof en andere vergoedingen, en het opstellen van salarisstroken en jaaropgaven.

Veel ondernemers twijfelen of ze hun salaris-/loonadministratie zelf moeten doen of dat ze dit beter kunnen uitbesteden. Het zelf doen van de administratie kan tijdrovend zijn en vereist kennis van complexe wet- en regelgeving. Uitbesteding aan een professioneel salaris-/loonadministratiebureau, zoals VDS Finance, kan ervoor zorgen dat de administratie nauwkeurig en tijdig wordt uitgevoerd, waardoor je je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Het niet correct uitvoeren van de salaris-/loonadministratie kan ernstige consequenties hebben. Dit kan leiden tot foutieve salarisbetalingen aan werknemers, problemen met belastingaangiften en mogelijke boetes of straffen van de belastingdienst. Daarnaast kan het leiden tot ontevredenheid bij werknemers en reputatieschade voor het bedrijf. Het is dus essentieel om zorgvuldig en accuraat te zijn bij het uitvoeren van de salaris-/loonadministratie.

Administratie weer leuk maken?

VDS en jouw salarisadministratie

Ben je op zoek naar betrouwbare en deskundige ondersteuning voor jouw salarisadministratie en loonadministratie? Bij VDS Finance bieden we hoogwaardige diensten aan die jouw bedrijf helpen om efficiënt en compliant te opereren. Wij werken samen met een externe partij om kwaliteit op het salarisadministratie gebied te kunnen bieden. 

Ons ervaren team staat klaar om jouw loonadministratie uit handen te nemen zodat jij je kan concentreren op jouw corebusiness. De uitbesteding van de salarisadministratie biedt meerdere voordelen. We nemen de complexiteit van loonberekeningen en belastingaangiftes uit handen en laten dit over aan experts die op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke boetes of non-compliance. 

Onze geautomatiseerde online aanpak zorgt voor een vlekkeloze en snelle verwerking van de salarisgegevens. Hierdoor worden jouw werknemers tijdig en correct betaald, wat bijdraagt aan hun tevredenheid en productiviteit. We werken met veilige systemen die voldoen aan de hoogste normen voor gegevensbescherming waardoor al jouw vertrouwelijke informatie in goede handen is. Bij VDS Finance hebben we jarenlange ervaring in het verzorgen van salarisadministratie en loonadministratie voor bedrijven in verschillende sectoren. Of je nu een klein bedrijf bent of een grotere onderneming, wij passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan. Kies voor VDS Finance voor een deskundige aanpak van salarisadministratie en loonadministratie.

De voordelen van VDS

Waarom onze klanten kiezen voor de service van VDS Finance:

  • Persoonlijk contact – een vast aanspreekpunt voor al uw financiële vragen
  • Scherpe prijzen – Eerlijke en vooral scherpe tarieven
  • Inzicht in uw bedrijf – U weet of uw financieel gezond is 
  • Online boekhouden- Inzicht waar en wanneer u maar wilt